Leirit

MAASTOLEIRIT & VUONISLOMAT

Järjestämme maastoleirejä lapsille ja nuorille sekä oman porukan vuonislomia/”toiveleirejä” kaikenikäisille, joissa päätät ohjelman porukkasi kesken.


Tulevat leirit:

4.-8.6.2023 Maastoleiri 4 vrk n. 10-14 vuotiaille. TÄYNNÄ
Su klo 19 – to klo 14. Sisältää majoitukset, ruokailut ja ohjelmana koulutunnin, 1h maastoja, peltoratsastusta, kahlausta, yömaastoilua ja maastoesteitä. Lisäksi toiveiden mukaista oheisohjelmaa hevosten kanssa touhuten. Tasovaatimuksena olla ratsastanut vähintään käyntiä ja ravia itsenäisesti.
Hinta 400e/hlö, josta varausmaksu 90e. 2022 leiriläisille alennus.

11.-16.6.2023 Toiveleiri 5 vrk n. 11-14 vuotiaille. TÄYNNÄ
Su klo 19 – pe klo 14. Sisältää majoitukset, ruokailut ja ohjelmana koulutunnin, puomitunnin, 1,5h maaston, yömaaston, 2x estetunnin, peltoratsastuksen, kahlauksen, vikellyksen ja maastoestetunnin. Lisäksi toiveiden mukaista oheisohjelmaa hevosten kanssa touhuten. Tasovaatimuksena olla ratsastanut kaikissa askellajeissa itsenäisesti.
Hinta 540e/hlö, josta varausmaksu 90e. 2022 leiriläisille alennus.

9.-14.7.2023 Maastoleiri 5 vrk n. 13-16 vuotiaille. 1 PERUUTUSPAIKKA VAPAUTUNUT
Su klo 18 – pe klo 14. Sisältää majoitukset, ruokailut ja ohjelmana koulutunnin, 1-1,5h maastoja, peltoratsastusta, yömaastoilua, maasto-/peltoesteitä, ilman satulaa ratsastusta ja kahlausta. Lisäksi toiveiden mukaista oheisohjelmaa hevosten kanssa touhuten. Tasovaatimuksena olla ratsastanut kaikissa askellajeissa itsenäisesti.
Hinta 540e/hlö, josta varausmaksu 90e. 2022 leiriläisille alennus.

2.-3.9.2023 Sennuleiri yli 18-vuotiaille. TÄYNNÄ
La klo 10 – su klo 16. Sisältää ruokailut, majoituksen ja ohjelmana 2x koulutunti, 1h maasto ja 1,5h maasto. Lauantai-iltana rannassa paljuilua, grillausta, saunomista ja uimista. Tasovaatimuksena olla ratsastanut kaikissa askellajeissa itsenäisesti.
Hinta 200e/hlö, josta koko summa maksettavana lähempänä ajankohtaa.

23.-24.9.2023 Sennuleiri yli 18-vuotiaille. TILAA
La klo 10 – su klo 16. Sisältää ruokailut, majoituksen ja ohjelmana 2x koulutunti, 1h maasto ja 1,5h maasto. Lauantai-iltana rannassa paljuilua, grillausta, saunomista ja uimista. Tasovaatimuksena olla ratsastanut kaikissa askellajeissa itsenäisesti.
Hinta 200e/hlö, josta koko summa maksettavana lähempänä ajankohtaa.

Syyslomalla luvassa leireilyä, lisätiedot tulossa myöhemmin.

Ikähaarukat ovat suuntaa-antavia, pieni heitto suuntaan tai toiseen ei haittaa.

Gluteeniton, kasvisruoka yms suuremmat erityisruokavaliot lisähintaan +5e/vrk.

4-5 vrk leireistä 20e alennus kesän 2022 leiriläisille sekä sisaruksille.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, suosittelemme vapaa-ajan vakuutusta tai ratsastusseuran jäsenyyttä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumiset sähköpostitse ylitokko@gmail.com sillä sähköpostilla, johon lasku halutaan. Ilmoittautumisen tullessa perille lähetetään lasku varausmaksusta maksettavaksi heti ja loppusumman lasku lähetetään keväämmällä. Varausmaksuja ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Ilmoittautumiseen mainitaan:
– leiri johon ilmoittautuu
– leiriläisen nimi ja ikä
– ratsastuskokemus
– paino ja pituus
– erityisruokavaliot, allergiat, leirin kannalta huomioon otettavat sairaudet yms
– mahdolliset alennukset tai lisäykset
– huoltajan nimi ja puhelinnumero

VUONISLOMAT

Vuonisloma
-palvelulla pääset kokoamaan oman ”leirin” ja loman vuonohevosten parissa, jossa saat itse suunnitella kaiken.
▪️Kokoa oma porukka, pienempi tai isompi, kuitenkin maksimissaan 8 henkilöä.
▪️Sopii perinteiseksi leiriksi, varaamalla kaveriporukan kesken haluamasi ohjelman, ruokailut ja majoituksen, mutta koska saat soveltaa ohjelman omaksesi, voi ratsastuksia/ohjelmaa varata enemmän tai vähemmän kuin leirillä olisi, voit olla vaihtoehtoisesti osittain tai kokonaan omilla ruuilla sekä majoittua niin monta yötä kuin haluat. Suunnittele mielenkiinnonkohteiden ja tarpeiden mukaiseksi!
▪️Soveltuu myös kaikenlaisille muillekin porukoille, niin lapsille kuin aikuisille, myös ”leiri-iästä” yli kasvaneille, satulaan palaaville, äiti/isä/huoltaja+lapsi-porukoille yms, kaikenikäiset tervetulleita! Mikäli omaa porukkaa ei löydy, voit kysellä myös sitä vaihtoehtoa, niin pohditaan yhdessä.
▪️Hevosaktiviteettivaihtoehtoina erimittaiset maastoratsastukset, kotaretket, koulu- ja estetunnit, maastoesteet, peltoratsastus (sään salliessa), leikkitunti, vikellys, kärryajelu, kahlaus yms, hinnaston näihin löydät Palvelut-sivultamme.
▪️Majoitus tallin pihapiirissä sähköllisessä aittarakennuksessa, hevoslaitumen laidalla järvimaisemissa 10e/vrk/hlö toukokuun alusta elokuun loppuun, 15e/vrk/hlö syyskuun alusta huhtikuun loppuun.
▪️Ruokapalvelut varattavissa tarpeiden mukaan (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), 10e/ateria/hlö. Voit tuoda myös omat eväät, jolloin käytössä on jääkaappi ja pakastin sekä veden- ja kahvinkeitin, mikro ja liesi.
▪️Lisäksi tallin pihapiirissä on uimaranta ja rantasauna sekä grillausmahdollisuus.
▪️Hinta muodostuu yksilöllisesti jokaisen oman suunnitelman perusteella. Alle 150e/hlö suunnitelmista ei varausmaksua, 150e-300e/hlö suunnitelmista 70e varausmaksu, yli 300e/hlö suunnitelmista 90e varausmaksu varauksen yhteydessä, loppusumma lähempänä ajankohtaa. Varausmaksu vähennetään loppusummasta, mutta sitä ei palauteta peruutuksen sattuessa.
▪️Varaukset ja tiedustelut omasta vuonislomasta sähköpostitse ylitokko@gmail.com
Varauksessa pohditaan sopiva ajankohta sekä alustava suunnitelma osallistujamäärästä ja ohjelmasta. Ohjelmaa ja osallistujamäärää voi tarkentaa myös lähempänä ajankohtaa.

Elo- ja syyskuulla tilaa vuonislomille tai viikonloppuleireille. Kysy lisää!