Leirit

Yleisleiri sisältää mm. koulua, esteitä, maastoilua, ajamista, vikellystä, ilman satulaa ratsastusta ja leikkitunnin. 

Maastoleirillä ratsastukset tapahtuu pääosin maastossa tavallisen kentällä pyörimisen sijaan, on mm. erimittaisia maastovaelluksia, peltoratsastusta, uittoa, yömaasto ja maastoesteitä.

Kesäleireille saavutaan sunnuntai-iltana klo 18-19 välillä. Vuoden 2020 leireille otetaan 6-8 leiriläistä. Päivittäin tarjotaan aamu- ja iltapalat, kaksi lämmintä ateriaa sekä välipala. Suurempia erityisruokavalioita saa lääkärintodistusta vastaan. Ruoat pyritään tekemään sellaisiksi, joista kasvisruokavalioiset pystyvät jättämään lihat syömättä. Leirien aikana on leirikioski. Kesäleireillä käydään grillaamassa, uimassa ja saunomassa. Leiripäivät sisältävät ratsastuksien lisäksi kaikenlaista puuhastelua hevosten kanssa ja leirin ajaksi saa halutessaan leirihoitsun. Leirihevosina toimii monikäyttöiset vuonohevoset sekä muutama muunrotuinen.

Leirien hinta on 390€, josta 70€ on varausmaksu. Vuoden 2019-2020 leiriläisille hinta on 370€, josta 70€ on varausmaksu. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu 70€ tulee maksaa viikon sisällä ilmoittautumisesta leiripaikan varmistamiseksi. Leirimaksu palautetaan eräpäivän jälkeen vain lääkärin todistuksella.

Syysleiri 12.-16.2020

Tulossa myyntiin lähempänä.

Viikonloppuleiri 2.-4.10.2020

Viikonloppuleirejä järjestetään ympäri vuoden.
Viikonloppuleirejä toteutetaan toiveiden ja sään
mukaan, talvella luvassa mm. hankiratsastelua pellolla ja maastossa sekä pulkka- ja hiihtoratsastusta, muina vuodenaikoina mahdollista järjestää koulu-, este- ja maastoratsastusta, vikellystä, ajoa yms.

– 2.10. klo 17 – 4.10. klo 14
– alle 20 vuotiaille
– 200€/hlö
– ratsastuksia 5h ja ohjelma toteutetaan toiveiden mukaan
– täysihoito, majoitus aittarakennuksessa
– pe voi saapua myöhemminkin jos ei ehdi klo 17, tällöin on illan jälkimmäisessä ratsastusryhmässä
– ilmoittautuminen hopotissa (mikäli hopotin kanssa vaikeuksia, ota yhteyttä sähköpostitse ylitokko@gmail.com)

Voit myös koota oman leiriporukan ja varata viikonloppuleirin juuri teille!