Leirit

Yleisleiri sisältää mm. koulua, esteitä, maastoilua, ajamista, vikellystä, ilman satulaa ratsastusta ja leikkitunnin. 

Maastoleirillä ratsastukset tapahtuu pääosin maastossa tavallisen kentällä pyörimisen sijaan, on mm. erimittaisia maastovaelluksia, peltoratsastusta, uittoa, yömaasto ja maastoesteitä.

Kesäleireille saavutaan sunnuntai-iltana klo 18-19 välillä. Vuoden 2020 leireille otetaan 6-8 leiriläistä. Päivittäin tarjotaan aamu- ja iltapalat, kaksi lämmintä ateriaa sekä välipala. Suurempia erityisruokavalioita saa lääkärintodistusta vastaan. Ruoat pyritään tekemään sellaisiksi, joista kasvisruokavalioiset pystyvät jättämään lihat syömättä. Leirien aikana on leirikioski. Kesäleireillä käydään grillaamassa, uimassa ja saunomassa. Leiripäivät sisältävät ratsastuksien lisäksi kaikenlaista puuhastelua hevosten kanssa ja leirin ajaksi saa halutessaan leirihoitsun. Leirihevosina toimii monikäyttöiset vuonohevoset sekä muutama muunrotuinen.

Leirien hinta on 390€, josta 70€ on varausmaksu. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu 70€ tulee maksaa viikon sisällä ilmoittautumisesta leiripaikan varmistamiseksi. Leirimaksu palautetaan eräpäivän jälkeen vain lääkärin todistuksella.

Syysleiri 12.-16.2020

  • TÄYNNÄ
  • kaikissa askellajeissa ratsastaville
  • saapuminen maanantaiaamuna klo 9 mennessä tai sunnuntai-iltana klo 18-19 välillä (Pajulantie 134 30100 Forssa) –
  • täysihoito, majoitus aittarakennuksessa
  • leiriohjelma toteutetaan toiveiden mukaan: mahdollisia on koulu-, puomi-, este- ja maastoratsastus, leikkitunti, yömaasto, ajaminen…
  • ilmoittautuminen hopotissa (mikäli hopotin kanssa vaikeuksia, ota yhteyttä sähköpostitse ylitokko@gmail.com)

Viikonloppuleirit

Luo viikonlopulle oma porukka (vähintään 4hlö) niin viikonloppuleiri on mahdollista järjestetää ympäri vuoden. Leirit toteutetaan toiveiden ja sään mukaan, talvella mahdollisia mm. hankiratsastelut pellolla ja maastossa sekä pulkka- ja hiihtoratsastus, muina vuodenaikoina onnistuu koulu-, este-, leikki- ja maastoratsastus, kotaretkeily, yömaastoilu sekä kesällä näiden lisäksi kahlaus, peltoratsastus ja maastoesteet. Viikonlopun hinta on 200€/hlö, sisältäen 5h ratsastuksia, täysihoidon ja majoituksen aittarakennuksessa. ”Leireilemään” voi tulla myös omilla eväillä, täten hinta koostuu vain majoituksen sekä valittujen ratsastuksien hinnasta. Ota yhteyttä leireistä ylitokko@gmail.com.